Arrangementen

Nagelbijter arrangement

Bijt u uw nagels af en wilt u dit niet langer? Dan heb ik voor u de oplossing… het nagelbijter arrangement. Dit arrangement is zowel voor mannen als vrouwen! Het duurt +/- 6 weken en houdt het volgende in:

1ste bezoek:
Uw nagelriemen worden weer in conditie gebracht. Op uw vingertop maak ik, m.b.v. gel en sjablonen, een nieuw nagelbed. Dit is stevig en uw eigen nagels kunnen nu in alle rust groeien. Omdat u nog niet gewend bent aan lange nagels maak ik de 1e keer het nieuwe nagelbed net iets langer dan de natuurlijke nagel. Dit bouwen we langzaam op en elke week gaan we een stapje verder. U zult na deze 1e behandeling al versteld staan van het resultaat.

2de bezoek (na 1 week):
U komt elke week terug voor controle. De nagels die u eventueel bent verloren, worden vervangen. Het geheel wordt weer afgewerkt met een glanslaag.
Dit lijkt in het begin erg veel maar dit komt o.a. doordat een nagelbijter vaak een verdikte vingertop heeft. Het nieuwe nagelbed heeft deze week de tijd gehad om de vingertop wat platter te drukken maar hierdoor wordt wel de balans in het nieuwe nagelbed verstoord en die zal hersteld moeten worden omdat u deze anders verliest als u hiermee te lang zou wachten.

3de bezoek (na 2 weken):
We doen een volledige nabehandeling.

4de bezoek (na 3 weken):
U komt weer op controle. De eventuele beschadigingen worden gerepareerd.

5de bezoek (na 4 weken):
Na de 4e week komt u pas na 2 weken terug voor een volledige nabehandeling. Uw nagel zal waarschijnlijk zichtbaar gegroeid zijn. Daarom doen we een volledige bijwerking en kunt U nu eventueel een french manicure laten aanbrengen, of ze gewoon naturel houden.

6de bezoek (na 6 weken):
Na de 6e week komt u wederom na 2 weken terug voor een laatste behandeling.
Als u het wilt kunt u er nu voor kiezen om de nagels te gaan verlengen. U bent nu ten slotte aardig gewend aan het hebben van nagels. Wilt u ze niet verlengen? Dan kunt u uiteraard ook gewoon een verstevigende laag over uw nagel behouden zodat ze niet inscheuren.
Daarna volstaat het om een normale nabehandeling te volgen en dit om de 3 á 4 weken zoals bij de “gewone” klanten het geval is.

Normaal betaalt u voor deze behandelingen € 240,00. Het speciale nagelbijtarrangement kost € 200,

Girls arrangement
Voor meisjes onder de 16 jaar worden kunstnagels ten stelligste afgeraden, maar dit wil niet zeggen dat jonge meisjes geen extra aandacht aan hun nagels verdienen.

Met dit arrangement verzorgen we de nagels. Ze worden bijgevijld, gelakt en voorzien van leuke stickertjes.

Prijs: 17€