FiloSOFIE

Logo nagels
Schoonheid zit in iedereen… dat is mijn motto!
Wie zich lekker in zijn vel voelt, straalt vitaliteit, gezondheid en zelfzekerdheid uit. Wie zich lekker voelt, straalt schoonheid uit! Verzorgde nagels maken het plaatje compleet. Daarom zorg ik ervoor dat mijn klanten zich altijd goed in hun vel voelen:

Een persoonlijke aanpak
‘Mooie gelnagels’ is geen grote en onpersoonlijke nagelstudio, maar een gezellige en huiselijke eenmanszaak. Dat betekent dat ik de tijd neem om op al uw vragen te antwoorden, dat ik u graag beter leer kennen en u zo de nagels kan geven die bij u passen. Ik hou niet van binnen-buiten, maar ik neem de nodige tijd om uw nagels zo perfect en mooi mogelijk te maken.

Een gezellige sfeer
Druk, druk, druk… We kennen het allemaal. Daarom vind ik het belangrijk dat je je kan ontspannen en je op je gemak voelt. Bij mij geen stijf of ongemakkelijk gedoe, maar gewoon een ongedwongen sfeer met een rustige babbel bij een lekker drankje. Ik zorg ervoor dat u zich thuis voelt en graag weer terugkomt.

Een professioneel behandeling
Persoonlijk, ontspannend, gezellig… allemaal belangrijk, maar nog belangrijker is dat u een professionele behandeling krijgt. Als gediplomeerd nagelstyliste bepaal ik samen met u welke behandeling bij u past en zorg ik ervoor dat u ook het effect van zo’n behandeling duidelijk kan zien.